Albena i Bromera et conviden al teatre

5-12-2011

El 14 de desembre podràs assistir a la presentació del llibre Que tinguem sort! just després de la representació de l’obra al Talia

Bromera presenta Que tinguem sort!, de Carles Alberola, una comèdia agredolça que arriba a la col·lecció «Bromera Teatre» amb la ironia i l’estil inconfusible de l’autor i el segell creatiu d’Albena Teatre. L’acte tindrà lloc el dimecres 14 de desembre, a les 20.30 h, al Teatre Talia de València. A més de Carles Alberola, autor de l’obra, hi intervindran l’actor Alfred Picó; Salvador Bataller, director de la col·lecció Bromera Teatre, i Toni Torreño, autor de la introducció. Abans de la presentació, a les 19 h, tindrà lloc la representació de l’obra, a la qual s’hi podrà assistir debades reservant prèviament al telèfon 96 245 97 05. Les places són limitades i la reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud al telèfon 96 245 97 05.

L’obra, que es va estrenar el 30 de novembre al Teatre Talia de València i estarà en cartell fins al 18 de desembre, ja ha despertat l’entusiasme de la crítica amb ressenyes com aquesta.

En Que tinguem sort!, dos actors de teatre parlen al camerino poc abans de començar la que pot ser la seua última funció junts, Espasmes. Dalt de l’escenari, troben una felicitat que contrasta amb les seues vides quotidianes, bastant anodines. Després de més de 20 anys xafant escenaris per tot arreu, només la ficció podrà donar-los tot allò que la vida els nega. Això sí, només necessiten per a aconseguir-ho una miqueta de sort. En definitiva, es tracta d’una comèdia agredolça que ens parla del pas de la vida, dels amics, de la mort...

Carles Alberola (Alzira, 1964), actor i director d’escena, ha estrenat amb un gran èxit de públic i de crítica obres com O tu o res, Currículum, Besos, Spot i Mandíbula afilada. Fundador i director de la companyia teatral valenciana amb més projecció, Albena Teatre, Alberola s’ha consolidat com un referent en l’àmbit de la dramatúrgia i ha assentat les bases d’una nova manera de concebre la creació teatral.

Tornar