La col·lecció "El Bagul dels Monstres" un dels èxits a les llibreries aquest Nadal

7-1-2011

Es tracta de deu relats escrits per Enric Lluch que conviden a perdre la por llegint

Imatge Coberta

La nova col·lecció infantil «El Bagul dels Monstres» s’ha confirmat com un dels regals preferits durant la campanya de Nadal pel que fa al catàleg de Bromera, per ser una proposta innovadora i de qualitat. És per això que les expectatives amb vista a la campanya de Reis són molt bones i situen la nova col·lecció com una de les principals apostes de l’editorial per al públic infantil. Es tracta d’una sèrie de deu títols protagonitzats per criatures o monstres de l’imaginari infantil que conviden a perdre la por llegint. Els relats, carregats de bon humor i fantasia gràcies a l’ofici del prolífic escriptor valencià Enric Lluch, estan acompanyats d’unes originals i atractives ilIlustracions a tot color a càrrec d’il·lustradors de prestigi internacional. Les històries ens acosten les divertides aventures d’uns personatges ben coneguts des d’una perspectiva molt lúdica que intenta desdramatitzar el paper que, tradicionalment, han exercit aquests éssers terrorífics entre els xiquets.

 

D’aquesta manera, podem conéixer una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba xiquets per a devorar. L’home del sac, el zombi, el fantasma, l’esquelet, el monstre de l’armari i l’home llop són la resta de protagonistes d’aquestes entretingudes històries que, amb el relat dels problemes quotidians d’uns monstres singulars, ajuden els xiquets a fomentar l’hàbit lector alhora que perden la por envers aquestes criatures. Deu històries terroríficament divertides que faran les delícies dels menuts de la casa.

 

Els contes es poden adquirir individualment o dins d’un pràctic bagul contenidor i estan disponibles en castellà i anglés en Algar Editorial. A més, la col·lecció ha suscitat l’interés fora de les nostres fronteres i es pot llegir ja al Canadà i, en breu, al Brasil i a França.

 

En www.bromera.com/monstres, la web especial d’aquesta terrorífica col·lecció, hi ha disponible informació completa al voltant de tots els títols de la sèrie. També es poden descarregar les cobertes, un vídeo sobre els llibres i el joc dels monstres, que a la manera del joc de l’oca, farà que els menuts es divertisquen llegint i també jugant durant aquestes vacances.

Tornar