Es presenta a Barcelona Milloringlix, de Salvador Macip i Carles Roca Font

10-10-2011

L’obra està basada en el mètode del bloc Milloringlix, que acaba de rebre el premi al millor bloc de Catalunya en la categoria d’educació

Milloringlix, de Salvador Macip i Carles Roca Font, no és un manual típic d’anglès per aprovar exàmens o triomfar a les reunions de negocis, sinó que és més aviat un recull d’experiències i anècdotes que ens ajudaran a corregir els errors més freqüents quan ens llancem a parlar anglès. Aquesta original obra es presentarà a Barcelona el divendres 21 d’octubre, a les 19.30 h, a la Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62). A més dels autors, hi intervindrà l’escriptora i periodista Eva Piquer.


Basat en el mètode del bloc que porta el mateix nom (www.milloringlix.org), es tracta de nanolliçons, petites càpsules d’informació que vénen acompanyades d’una història en què se’ns mostra l’aplicació pràctica. Així, trobarem una sèrie de trucs, expressions, recursos i frases fetes que són utilitzats sovint en situacions quotidianes. La crítica ha coincidit a l’hora de destacar l’originalitat de la fórmula emprada i el vessant humorístic, que fan d’aquesta obra un llibre excepcional: «Un llibre inclassificable que es converteix en una altra via, original i divertida, per millorar el nostre vocabulari lluny de l’encarcarament de les classes d’anglès», en paraules de Màrius Serra a El matí de Catalunya Ràdio.


Salvador Macip (Blanes, 1970) és metge, científic i escriptor. És autor de novel·les transgressores (Mugrons de titani, El rei del món, El joc de Déu), contes divertits (Quina gran persona!) i llibres seriosos de divulgació (Immortals sans i perfectes, Les grans epidèmies modernes). Escriu un bloc (bloguejat.blogspot.com), piula al Twitter (@macips01) i fa tants anys que viu en països on es parla anglès que a la seva terra el confonen amb un turista.


Carles Roca Font
(Vic, 1975) és blocaire, venedor de fum i nutter. Tot a mitja jornada. Viu a Internet, on és conegut com a @marphille. L’any 2009 va crear miLLoringlix.org amb la intenció d’ajudar a corregir errors típics i millorar els recursos dels catalans a l’hora de parlar i escriure en anglès. Aquest és el seu primer llibre.


Pots fer un tast de l’obra aquí i seguir les últimes notícies al Facebook o al Twitter.

Tornar