L'infern de Marta, de Pasqual Alapont, ara en slové

7-1-2011

L'obra també està traduïda ja al gallec, al basc i al portugués

L’infern de Marta, novel·la juvenil de Pasqual Alapont (publicada també en castellà en Algar Editorial), s’ha publicat en eslové. Aquest títol és tot un best-seller al nostre territori amb més de 65.000 exemplars venuts entre les edicions de Bromera i d’Algar (en castellà), així com la publicació en gallec, basc i portugués i una adaptació teatral. Ara, L’infern de Marta travessa una nova frontera amb la traducció publicada per l’editorial eslovena Miš Publishing, que està sent molt ben rebuda tant per la crítica com pels lectors d’aquest país d’Europa central.


Pasqual Alapont ofereix en aquest thriller per a joves lectors una obra sensible i acurada per a prevenir el maltractament psicològic i físic contra les dones. El llibre esdevé una guia molt útil per a explicar als adolescents com evitar enamorar-se de la persona equivocada. L’infern de Marta es completa amb La màscara de l’amor, un text en què el psicòleg i criminalista Vicente Garrido analitza els comportaments de risc que qualsevol jove hauria de tenir en compte per evitar caure en l’infern del maltractament. En definitiva, es tracta d’un llibre molt útil que conjumina una novel·la emocionant plena de suspens i un pràctic llibre d’autoajuda.

Edicions Bromera continua d’aquesta manera una clara aposta per impulsar la literatura infantil i juvenil més enllà de les nostres fronteres i captar així l’atenció sobre el treball solvent dels nostres escriptors i il·lustradors.

Tornar