Bromera publicarà vora 40 títols en el proper trimestre

28-7-2010

Bromera incorporarà al seu catàleg vora quaranta títols entre els mesos de setembre i desembre de 2010. L’editorial continua apostant per la combinació dels nostres autors, la traducció de prestigiosos escriptors internacionals i els clàssics de la literatura, units sota el denominador de la bona literatura.

 
Entre les novetats destacades en la col·lecció «L’Eclèctica», trobem Subsòl, la primera obra d’Unai Siset, nom sota el qual set escriptors amb una trajectòria sòlida plantegen als lectors un joc literari original. Altres títols importants per a aquesta tardor són L’estany de foc (Premi Blai Bellver de Narrativa), de Silvestre Vilaplana, que narra l’apassionant persecució per part de la inquisició d’una bíblia traduïda a la «llengua vulgar», i la paròdia que l’investigador Salvador Macip fa del món científic en El joc de Déu. Pel que fa als autors internacionals, en aquesta mateixa col·lecció destaquem la publicació d’Els infinits, de John Banville, que després de la seua incursió en el gènere negre amb el pseudònim Benjamin Black, reprén el seu pols narratiu com a Banville, i El llibre negre, d’Orhan Pamuk, novel·la amb la qual el Premi Nobel turc aconseguí ser reconegut internacionalment i que s’incorpora a altres títols ja publicats en la nostra llengua per Edicions Bromera.

Autors clàssics com Joan Fuster en assaig i Víctor Hugo en teatre, o la figura de Joanot Martorell, protagonista d’una obra divulgadora de gran format amb què commemorem l’Any Martorell, es combinen al nostre pla de publicacions amb autors contemporanis en poesia com ara Juli Capilla o Maria Carme Arnau. Com sempre, és reeixida també l’aposta per la literatura infantil i juvenil amb títols d’autors coneguts internacionalment com Philip Pullman o Judith Kerr, però també d’escriptors del nostre país com ara Maite Carranza, que ens presenta una aventura fascinant, A la selva dels jívaros, o Andreu Martín amb la tercera entrega d’una de les sèries més aclamades pel públic juvenil i protagonitzada per la jove mossa d’esquadra Wendy.

Pel que fa a les novetats per als més menuts, Bromera estrena col·lecció amb «El Bagul dels Monstres», deu títols amb text d’Enric Lluch i dibuixos d'il·lustradors internacionals destacats, que pretén desdramatitzar amb elevades dosis d’humor el paper que tradicionalment han exercit aquests éssers terrorífics. Entre altres títols, hi ha la publicació del Premi Lazarillo 2009, Els fabricants de muntanyes, d’Alberto Pérez i Jorge del Corral.

Tornar