Guanya un cap de setmana per a dues persones a l'Hotel Rural Les capçades

3-3-2015

Guanya un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Les capçades (Horta de Sant Joan) i deixa’t captivar per un dels llocs que va marca la trajectòria del pintor.

Picasso era un enamorat de la fotografia i Horta de Sant Joan va marcar un abans i un després en la seva carrera pictòrica. És per això, que us proposem un concurs d’imatges d’indrets especials per a vosaltres, juntament amb el llibre L’amant de Picasso.

BASES LEGALS:

COM PARTICIPAR

1. Fes-nos arribar una fotografia d’un indret especial per a tu en la qual es vegi clarament el llibre L’amant de Picasso.
2. Pots participar a través de qualsevol de les següents xarxes socials: Facebook (fent ús de l'aplicació L’amant de Picasso), o a través de Twitter i Instagram fent ús de l'etiqueta #ConcurslamantdePicasso.
3. El guanyador o guanyadora es designarà per votació entre els mateixos usuaris de les xarxes socials.
4. Pots participar-hi des del 20 de març (12.00 h) fins al 30 d’abril ( 00.00 h).
5. El guanyador es coneixerà el dimarts 4 de maig.

 

CONDICIONS


6. Per poder participar-hi, cal ser seguidor o amic de L’Hotel les Capçades i Bromera.

7. Cada participant només pot penjar un màxim de 3 fotografies.

8. La promoció està dirigida a majors de 18 anys.

9.  El guanyador tindrà fins el 31 de desembre de 2015 per fer efectiu el premi, sempre tenint en compte la disponibilitat d’habitacions de l’Hotel Les Capaçades. En cap cas el premi es podrà canviar pel seu valor en diners.

10. El premi inclou un cap de setmana en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Les capçades i un dinar/sopar a l’Hotel Miralles per a dues persones.

11. Les dades dels participants s’inclouran en un fitxer perquè l’editorial I L’Hotel gestionin el concurs i puguin comunicar-se amb els participants i els guanyadors en compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

 

12. La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases per part dels participants.

Tornar