Andreu Martín Subscriu-te!

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és llicenciat en psicologia però ha cultivat tots els vessants de l’escriptura: redactor en distintes editorials, fundador d’una revista de còmics, col·laborador en revistes, guionista de còmic, de cinema i de televisió, escriptor de muntatges teatrals i nombroses novel·les per a adults i per a joves, a més d’alguns contes infantils. També ha dirigit la pel·lícula Sauna.


Entre les seues obres juvenils, destaca la sèrie del detectiu Flanagan, escrita conjuntament amb Jaume Ribera. Pel primer títol de les seues aventures ambdós autors van rebre el Premi Nacional de Novel·la Juvenil. Andreu Martín és també un referent de la novel·la policíaca. Ha rebut premis com el Círculo del Crimen, o el Premi Hammet, concedit per l’Associació Internacional d’Escriptors Policíacs, en tres ocasions. La seua obra ha estat traduïda a l’alemany, l’italià, el portugués, el lituà, el basc i el bable.

Noticies d'aquest autor

31-1-2012
Barcelona es prepara per a la cita més negra de l’any. La BCNegra arriba a la setena edició, i ho fa amb un programa replet d’activitats. Entre les taules rodones, xerrades, conferències... que hi tindran lloc a partir del 2 de febrer, Bromera vol destacar la trobada dels clubs de lectura de novel•la negra juvenil sota la lupa d’Andreu Martín i Jordi Sierra i Fabra.
28-7-2010
Bromera incorporarà al seu catàleg vora quaranta títols entre els mesos de setembre i desembre de 2010. L’editorial continua apostant per la combinació dels nostres autors, la traducció de prestigiosos escriptors internacionals i els clàssics de la litera