Anna Moner Subscriu-te!

Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i llicenciada en Història de l’Art. Des de 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. La seua obra s’ha exposat, entre d’altres ciutats, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus i París. D’altra banda, han publicat articles en revistes especialitzades com ara Cimal Arte Internacional, Ars Mediterranea, Serra d’Or, Mètode, etc.
L’any 2006, va obtenir amb La Venus i el lliri el Premi de Relats de Dones de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, certamen que ha tornat a guanyar en 2010 amb Les finestres de l’ànima. És coautora de l’obra teatral La morta enamorada, estrenada en 2010 al Gran Teatre d’Alzira per la companyia del mag Yunke.
Amb Les mans de la deixebla, la seua primera novel·la, ha guanyat el Premi Enric Valor de novel·la de la Diputació d’Alacant 2010. 

 

 

Noticies d'aquest autor

9-11-2011
La novel·la Les mans de la deixebla, d’Anna Moner, l’obra guanyadora de l’últim Premi Enric Valor de Narrativa, s’ha presentat hui a la Diputació d’Alacant, institució que patrocina el guardó amb 17.000 €. En l’acte ha participat, a més de l’autora, el diputat de Cultura Juan Bautista Roselló, qui ha destacat «la importància que té donar suport a la nostra llengua en la seua forma culta».