Màrius Serra Subscriu-te!
fotografia :
© Jordi Ribó

Màrius Serra (Barcelona, 1963) va començar a publicar el 1987. L’home del sac, la seua primera novel·la que ara presentem en edició revisada i definitiva, el confirmà com un dels valors més sòlids i amb més projecció de les lletres catalanes. Ha publicat més de set mil mots encreuats, gairebé tres mil articles, deu llibres de narrativa i quatre de ludolingüística, a banda de traduccions d’autors anglosaxons. La seua obra literària ha sigut guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Octavi Pellissa, FEC, Ramon Llull i ASPID per llibres[nbspcom Quiet (2008), novel·les com Mon oncle (1996) o Farsa (2006), els relats de La vida normal (1998) o l’assaig Verbàlia (200 i 2010). Té llibres traduïts al castellà, a l’italià, al romanés i al coreà, i col·labora en diversos mitjans de comunicació. L’home del sac és la primera novel·la de Màrius Serra en Bromera. 

Noticies d'aquest autor

18-4-2011
Màrius Serra va fer de guia turístic d’excepció per la ciutat de Barcelona dissabte passat per als guanyadors del concurs que Bromera i el TR3SC han organitzat entre els socis d’aquest club de cultura sobre 'L’home del sac'. Durant aproximadament dues hores, els lectors gaudiren d’una ruta literària en la qual descobriren alguns dels indrets clau que apareixen en la novel·la i altres racons de la ciutat que inspiraren aquesta obra de Màrius Serra, que ara ha reeditat Bromera. A les 12.00 h del migdia de dissabte, els 25 guanyadors agafaren el bus turístic davant les Drassanes de Barcelona per a iniciar un viatge que esdevingué, segons va comentar la majoria, inoblidable.
15-3-2011
Màrius Serra ha presentat aquest matí a Barcelona L’home del sac, publicada per Edicions Bromera en la col·lecció «L’Eclèctica». L’escriptor ha compartit un esmorzar de premsa amb els mitjans de comunicació al restaurant Attic de Barcelona en el qual també ha estat present Joan Carles Girbés, director de publicacions de Bromera.