Silvestre Vilaplana Subscriu-te!

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de la novel·la Les cendres del cavaller, la primera biografia novel·lada de Joanot Martorell, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d’Or. També és autor de Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, una biografia il·lustrada de l’autor de Tirant lo Blanc que aporta una visió pròxima i acurada de la vida de l’escriptor, i de L'estany de foc, Premi Blai Bellver de Narrativa Ciutat de Xàtiva. Vilaplana és també un autor reeixit dins l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com Els dimonis de Pandora. Amb El quadern de les vides perdudes, ha guanyat el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa.

Noticies d'aquest autor

4-6-2012
El secret de Meritxell, de Vicent Enric Belda, i Resurrecció, de Silvestre Vilaplana, són els guanyadors dels XX Premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil, que organitza l’Associació de Bibliotecaris Valencians.
7-2-2012
Aquest dimarts, 7 de febrer, s’ha presentat a la premsa El quadern de les vides perdudes, de Silvestre Vilaplana, al Palau Scala (Plaça Manises, 6) de València. L’obra, publicada per Edicions Bromera en la col•lecció «L’Eclèctica», és la guanyadora de l’últim Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa, dotat amb 30.000 € per la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València.