Xavi Sarrià Subscriu-te!

Xavi Sarrià és llicenciat en Filologia Catalana i cantant del grup Obrint Pas, referent indiscutible del rock en la nostra llengua, amb una presència creixent a altres països d’Europa i, des de fa ben poc, també a Amèrica. La seua explosiva posada en escena, l’original mescla de sonoritats, que inclou la dolçaina, i la força de les lletres han convertit la banda en un fenomen musical. Sarrià és, així mateix, autor de dos blocs, el del grup (www.obrintpas.cat), que és un dels més visitats de la catosfera, i el personal (http://blocs.mesvilaweb.cat/xavisarria).

Noticies d'aquest autor

22-7-2011
Obrint Pas presentarà hui divendres 22 de juliol el seu últim treball, Coratge, publicat per Edicions Bromera i Propaganda pel Fet. L’acte tindrà lloc a la Casa del Llibre de Barcelona (Rambla de Catalunya, 37), a les 19.30 h, i hi intervindran alguns components de la banda.
12-5-2011
El llibre Històries del Paradís, del cantant d’Obrint Pas, Xavi Sarrià, publicat per Bromera en la col•lecció «L’Eclèctica», arriba ara a les llibreries en la seua edició castellana de la mà de l’editorial basca Txalaparta