Els amants
E-Reader

 

Charlie Parker ha tornat. Desposseït de la credencial d’investigador privat, i vigilat per la policia, en Parker treballa en un bar de Portland i tracta de no ficar-se en problemes. Mentrestant, a la rebotiga avança en el cas més personal de la seva carrera: les circumstàncies esgarrifoses que envolten la mort del seu pare, Will, expolicia de Nova York que va matar una parella jove abans de suïcidar-se. Aquesta investigació revelarà una vida plena de mentides, marcada per la traïció, per secrets guardats i per lleialtats en perill. Però altres forces entraran en joc, amagades entre les ombres. Dues figures, un home i una dona, tindran un únic propòsit: posar fi a l’existència d’en Parker.

 

 

 

La crítica

«Els amants és la sisena novel·la de Charlie Parker i certament la més definitiva. Funciona brillantment com un thriller de detectius excitant i corpori, ja que els elements sobrenaturals de la història estan molt mesurats.»

Weekend Review

 

«Un Parker més sobri i reflexiu al que estem acostumats, que no ha perdut gens del seu poder i el seu carisma com a personatge.»

The Times

 

«L’última novel·la de Connolly és descaradament gòtica, però aconsegueix ser creïble i commovedora també.»

The Independent

 

«L’element sobrenatural en els llibres de Connolly protagonitzats per Parker han molestat sempre alguns admiradors, a qui els semblava que això posava novel·les que eren essencialment d’assassinats massa prop del territori de Stephen King. Aquest element està present ací com un discret soroll de fons, el complement perfecte a la narració mesurada de Parker.»

The Guardian

 

«Una novel·la formidable, com totes les de Connolly.» Mark Timlin,

Independent on Sunday

 

«Com ja és habitual en Connolly, la trama, plena d’episodis tenebrosos, flueix amb una prosa poètica i suggeridora.» Barry Forshaw,

The Independent

 

«Una mescla intel·ligent de recerca i persecució, en una novel·la que revela detalls a la mateixa velocitat amb què construeix la història i que mai abandona el to líric.»

The Observer

 

«Un excel·lent volum més per a la sèrie. Potser el millor fins el moment! L’estil d’aquest autor, que alterna allò funcional amb allò poètic, allò quotidià amb allò elegíac, converteix en un plaer la lectura de cadascuna de les pàgines. A això s’han d’afegir els girs sobrenaturals, la seva particular aportació al gènere. Una novel·la ben ordida, bellament construïda, en què John Connolly desplega les seves notables habilitats.»

Crimesquad

 

«Connolly ha creat brillantment el llindar d’un món de suggestió, por i ambigüitat producte de la falta de son.»

The Irish Times

número 178
Autor/a:
John Connolly
Coberta:
Enric Solbes
Format:
15×23,5 cm
Pàgines:
320
Edició:
1
ISBN:
9788498246414
Traductor:
Eduard Castanyo
Il·lustrador:
John Connolly
20,00 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter
Usuaris que han comprat aquest llibre s’han interessat per:
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
John Connolly

Els pròxims títols de la col·lecció L'Eclèctica: