Corbs

 

Hi ha veritats que són tan terribles que no s’haurien de dir en veu alta, tan espantoses que fins i tot reconèixer-les significa arriscar-se a sacrificar una part essencial de la humanitat de cadascú, a existir en un món més fred, més cruel que abans». Randall Haight té un secret així: és un assassí, un home amb la sang d’una nena a les mans. S’ha construït una nova vida a Pastor’s Bay, però algú l’ha descobert i el turmenta amb missatges anònims al voltant del seu crim. Per això, demana ajuda al detectiu Charlie Parker.

 

Ara, una altra jove ha desaparegut, aquesta vegada a Pastor’s Bay, i la seva família ha de protegir els seus propis secrets. En un poble construït sobre la sang i l’ombra de vells fantasmes, Parker ha de desentranyar una història retorçada de violència i engany que implica la policia i l’FBI, un mafiós i els seus enemics, i el mateix Randall.

 

 

«Connolly lliga els fils argumentals amb una habilitat consumada per aconseguir una apassionant novel·la negra, genuïnament esgarrifosa. Pocs escriptors poden competir amb ell».

The Sunday Times

 

número 216
Autor/a:
John Connolly
Coberta:
Mark Condren
Format:
15x23,2 cm
Pàgines:
400
Edició:
1
ISBN:
9788490260388
Traductor:
Maria Iniesta
20,00 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter
Usuaris que han comprat aquest llibre s’han interessat per:
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
John Connolly

Els pròxims títols de la col·lecció L'Eclèctica: