Els Borja.La primera gran família del crim

A la Roma del segle XV una família s'ha fet amb les regnes del poder: els Borja. Al capdavant d'aquesta família hi ha Roderic Borja, el papa Alexandre VI, un home amb una ambició desenfrenada que utilitza el seu poder per enfortir el Vaticà i per beneficiar la seva família, la seva gran passió, i especialment alguns dels seus fills: la bella i resoluda Lucrècia, utilitzada pel seu pare com a instrument de la política vaticana, l'apassionat i guerrer Cèsar, protagonista actiu en la política diplomàtica i militar d'Alexandre VI, l'arrogant Joan, la nineta dels seus ulls...

De la mateixa manera que a la cèlebre The Godfather (El padrí) Mario Puzo va revelar els secrets d'una poderosa família, els Corleone, a Els Borja l'autor nordamericà d'origen italià narra els excessos i les intrigues d'aquesta família excepcional que va menar la política vaticana durant una dècada. El lector descobrirà en les pàgines d'aquesta obra una simfonia d'emocions i comportaments humans, que inclouen l'orgull, l'ambició, la luxúria, l'amor, la gelosia, la traïció i l'instint assassí.

Després de dedicar més d'una dècada a la seva realització, Els Borja, completada per la companya de Mario Puzo, la també novel·lista Carol Gino, constitueix el brillant colofó d'una de les trajectòries literàries més reeixides del nostre temps.

número 079
Autor/a:
Mario Puzo
Coberta:
Columna Comunicació, S.A.
Format:
16,5 x 24 cm
Pàgines:
512
Edició:
1
ISBN:
9788476606506
Traductor:
Víctor Aldea
30,00 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
Mario Puzo

Els pròxims títols de la col·lecció L'Eclèctica: