Els crims de l'escriptor imperfecte

 

Què sent un escriptor de novel·la negra de fama internacional quan descobreix que les seves fantasies atroces s’estan fent realitat? 

Frank Føns, un autor d’èxit, espera la publicació del seu nou llibre reclòs a la seva casa a un petit poble danès. Només l’acompanyen la inseparable ampolla de whisky i els records de quan era un jove sense diners, un marit enamorat i un pare feliç. Però no és conscient encara que l’èxit farà que pagui un preu més alt. Ho sabrà quan la policia trobi el cadàver d’una jove en un poble proper, en circumstàncies que semblen copiades minuciosament de la seva darrera novel·la inèdita.

Per què algú hauria de copiar un assassinat d’una novel·la seva? I qui coneix ja el contingut del nou llibre? Durant la Fira del Llibre a Copenhagen, té lloc un altre homicidi calcat d’una altra de les seves novel·les. La mateixa violència brutal, la mateixa crueltat insuportable. Sols llavors assumirà que la possible coincidència esdevé una autèntica persecució, un joc perillós entre l’escriptor i un lector, pel que sembla, molt atent. I sempre un pas per endavant...

 

número 217
Autor/a:
Mikkel Birkegaard
Coberta:
Opalworks
Format:
15x23,2 cm
Pàgines:
344
Edició:
1
ISBN:
9788490260210
Traductor:
Maria Rosich
18,95 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter

Altres obres de l'autor/a: Mikkel Birkegaard

Usuaris que han comprat aquest llibre s’han interessat per:
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
Mikkel Birkegaard

Els pròxims títols de la col·lecció L'Eclèctica: