En terres baixes
E-Reader

Els relats que configuren aquesta obra recullen la memòria del sofriment del poble romanès sota el despotisme d’un dels dictadors més cruels d’Europa de l’Est: Ceausescu. La vida diària del poble suabi, maltractat en època de fam i pobresa, és retratada a partir de la mirada plena de lirisme d’un infant que ens acosta, amb innocència, l’odi, la repressió, la intolerància i l’immobilisme que condicionen fins i tot les accions quotidianes.
 En terres baixes, crònica despietada d’un món que s’enfonsa, és el primer llibre de Herta Müller, considerat una obra mestra apassionant i alhora una novetat sorprenent en el panorama literari del moment. Prohibida a la Romania comunista de 1982, se’n va publicar a Alemanya una versió censurada que suprimia quatre capítols i que ha estat la base per a les traduccions posteriors. Aquesta edició reuneix de nou tots els textos originals, revisats i complementats per l’autora fins a establir-ne la versió definitiva. Un volum imprescindible per a entendre la base sobre la qual s’ha desenvolupat l’obra d’una de les grans narradores del nostre temps, Premi Nobel de Literatura 2009.

 

Crítiques sobre Herta Müller (PDF - 22 Kb)

 

«No estem davant d’un llibre sentimental, però la mestria de Müller per a mostrar-nos la vida rural sense haver-la de descriure el converteix en una obra emotiva i commovedora.» Booklist

número 185
Autor/a:
Herta Müller
Coberta:
Carles Barrios
Format:
15×23,5 cm
Pàgines:
168
Edició:
1
ISBN:
9788498246575
Traductor:
Ramon Monton
15,95 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter
Usuaris que han comprat aquest llibre s’han interessat per:
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
Herta Müller

Els pròxims títols de la col·lecció L'Eclèctica: