Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres

EDICIÓ EN VALENCIÀ

 

La figura de Joanot Martorell ens permet endinsar-nos, no només en els postulats de l’honor cavalleresc que van regir la seua vida, sinó també en el context de la resplendent societat valenciana del segle xv –la més rica i gloriosa en els vessants literari, cultural i polític de tots els temps– i en les corts d’Anglaterra, Portugal o Nàpols. Alhora, ens ajuda a descobrir els elements autobiogràfics que l’autor va incorporar a Tirant lo Blanc, obra cabdal del nostre segle d’or literari.

La història d’aquest insigne cavaller no té fronteres. Si l’honor i la voluntat pròpia el feien capaç de travessar qualsevol barrera i contratemps per damunt de tot i de tots, la seua obra trenca també els límits de la literatura i es converteix en un referent universal, en un llibre únic i meravellós, com el seu creador.

La biografia il·lustrada Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, amb una voluntat clarament divulgadora, ens acosta l’apassionant vida de l’autor de Tirant lo Blanc sis segles després del naixement d’aquest personatge clau en la nostra història.

 

Presentació de l'autor - PDF

 

TAMBÉ DISPONIBLE EN CASTELLÀ

 

Imatges del interior del llibre

Feu clic a les imatges.

 

 

  

 

 

 

 

 

número 024
Autor/a:
Silvestre Vilaplana
Format:
24 × 34 cm
Pàgines:
128
Edició:
1
ISBN:
9788498247138
45,00 €
Comparteix-ho : Facebook Twitter
Usuaris que han comprat aquest llibre s’han interessat per:
Alertes
Vull rebre informació sobre:

Les pròximes obres de l’autor/a:
Silvestre Vilaplana

Els pròxims títols de la col·lecció Grans Obres Bromera: