• Àlbums il·lustrats

  Àlbums il·lustrats

  Aquesta col·lecció d'àlbums il·lustrats està adreçada a lectors a partir de 5 anys, que comencen a llegir, però la seua qualitat, captivaran de ben segur el públic de totes les edats. Els títols que inclou, obra d'autors i il·lustradors reconeguts, són una garantia de qualitat i èxit entre els més menuts.

  Rss
 • Mini clàssics

  Mini clàssics

  Aquesta nova col·lecció apropa als infants, d’una manera senzilla i divertida, obres clàssiques de la literatura universal. Grans relats de tots els temps a l’abast dels lectors més menuts!

  Rss
 • El Micalet Galàctic

  El Micalet Galàctic

  Aquesta col·lecció està formada per llibres de literatura infantil plens d'interés, especialment concebuts per a iniciar els xiquets i les xiquetes en la lectura.
  Són obres adequades a l'edat a què van dirigides, agrupades en diverses sèries i escrites d'una forma especialment clara, entenedora i amena.

  Rss
 • MG Sèrie la Sirena

  MG Sèrie la Sirena

  S'inclou dins la col·lecció "El Micalet Galàctic" i està formada per llibres amb lletra manuscrita, profusament il·lustrats a tot color, pensats per als infants que comencen a llegir. Els textos són breus, amens i de fàcil lectura.

  Rss
 • MG Sèrie la Xalupa

  MG Sèrie la Xalupa

  Inicia els primers lectors en la lletra d'impremta. Les il·lustracions són també a tot color i la tipografia és gran i agradable. S'hi agrupen textos plens d'humor, senzills i no massa llargs.

  Rss